Char siu i suppe med nudler, basilikum og pocheret æg

Char
Char siu i suppe med nudler, basilikum og pocheret æg.

Antal personer: 4–5 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter + marinering natten over.
Tilberedningstid: 45 minutter.

Char siu
1 stk. svinemørbrad
3 fed hvidløg
3 spsk rørsukker
3/4 tsk Five Spice-krydderi (fås i thaisupermarkederne)
4 1/2 dl Hoisinsauce
3 spsk honning
2 spsk risvin eller tør sherry
4 1/2 spsk soya

Suppe
1 1/2 liter kyllingefond
3 spsk. soya
1 spsk. ukendt krydderi (se mere her)
Nudler
Frisk thai-basilikum
4 pocherede æg (se mere her)

Char siu
Bland alle ingredienserne og læg kødet deri natten over. Dagen efter grilles det ca. 10 minutter på hver side inden det skæres i tynde skiver.

Suppe
Kog fond op med soya og ukendt krydderi. Kog nudlerne deri.

Samling af retten
Læg lidt nudler i bunden af en dyb tallerken og fordel så nogle skiver kød samt basilikum deri. Hæld så lidt varm supper over. Lad basilikummen krølle lidt sammen ved varmen, inden et pocheret æg kommes i, og der prikkes hul på blommen, så det flyder ud i suppen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s