Råmarinerede rejer med fettuccine med pesto af pistacienødder, dild og appelsin

Pesto
Råmarinerede rejer med fettuccine med pesto af pistacienødder, dild og appelsin.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter + 5 timer til marineringen af rejerne.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Råmarinerede rejer
250 g store rejer med hale og alt det dér
Saften fra 1 stk. lime
1 spsk. rørsukker
4 spsk. god olivenolie

Fettuccine med pesto
1 stort bdt. frisk dild
Saften fra 1 stk. appelsin
Fintrevet skal fra en økoappelsin
50 g usaltede pistacienødder uden skal
Olivenolie
2 fed hvidløg
250 g frisk fetticcine
Salt
Peber

Råmarinerede rejer
Start med at rense rejerne for tarm, skal og alt andet, som ikke kan spises. Læg dem herefter i en marinade af de resterende ingredienser i min. 5 timer.

Fettuccine med pesto
Blend alt med undtagelse af fettuccine. Smag til med salt og peber. Kog pastaen aldente, og vend den herefter med pestoen og de marinerede rejer, hvor væden er hældt fra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s