Spaghetti med trøffelolie

Spaghetti
Spaghetti med trøffelolie, parmesanflager, friskkværnet peber og lidt persille.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
1/2 minut.
Tilberedningstid: 15.

Hovedingrediensen – den friske trøffel – manglede. Men denne helt simple omgang spaghetti blot trøffelolie og et par andre småting, det er nu kræs alligevel. Du kan finde den finere udgave af retten her.

Tørret spaghetti af god kvalitet
Parmesan
Trøffelolie
Persille
Peber

Kog spaghettien, hæld vandet fra og drys/dryp olie, parmesanflager, friskkværnet peber og persille over.

Nemmere bliver det vist ikke – og det smager sgu’ godt. Også den førstefødte, som nu er knap 2 1/2 år gammel synes, at dét her, det smager godt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s