Pollo alla cacciatora

Pasta
Pollo alla cacciatora – eller Jægerhustruens kylling på dansk.

Antal personer: 6 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

6 kyllingebryster – gerne dem med skind, som der er lidt mere smag i
4 gulerødder
2 stængler blegselleri
250 g sorte oliven
2 dåser hakkede tomater
4 fed hvidløg
1 dl olivenolie
2 dl hvidvin
4 laurbærblade
Frisk rosmarin efter smag
Salt
Peber

Hak gulerødder og blegselleri groft. Hak hvidløget fint. Sauter dem i olien ved svag varme til de er lidt bløde, men stadig med bid – og endelig uden, at de har taget farve.

Brun kyllingen på alle sider i en pande ved siden af ved høj varme, og læg så kyllingen over til grøntsagerne.

Tilsæt hvidvin, rosmarin, tomat og oliven og smag til med salt og peber.

Læg låg på og lad det simre svagt i en lille halv times tid eller til kyllingen er gennemstegt.

Server med friskkogt pasta, friskrevet parmesan og et skud friskkværnet sort peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s