Asiatisk inspireret suppe med kylling, judasører, forårsløg og koriander

Suppe
Suppe lavet på resterne fra en omgang tarteletter.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Af en kvart pillet kylling samt omkring en liter kyllingefond, som stammede fra tartelet-menuen dagen inden (opskrift her), opstod denne suppe. Nåh ja, plus lige et par andre småting. Men grund-essensen kom altså fra disse “rester”.

Ca. 1 liter kyllingefond
Kødet fra en kvart pillet kylling, som har lagt grundstenen til ovenstående fond
Tørrede judasører opblød i vand i ca. 15 minutter
2 forårsløg skåret i skrå skiver
2 tsk. “ukendt” krydderi (se mere her)
2 spsk. Sake
1 bdt. frisk koriander

Varm fonden sammen med “ukendt” krydderi og Sake op til kogepunktet og tilsæt så kyllingekødet og svampene. Lad det simre ganske, ganske svagt i 10 minutter.

Tilsæt forårsløg og lad det simre videre et lille minut.

Drys frisk koriander i og server med det samme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s