Spaghetti med muslinger, hvidløg og persille

Pasta
Spaghetti med muslinger, hvidløg og persille.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Første “test” af opskrifterne i “Dåseskjul”, som du læse mere om her, stod på spaghetti med muslinger, hvidløg og persille. Det er en ganske nem opskrift at gå til, men stadig vældig velsmagende. Så kast dig endelig ud i den – det vil du ikke fortryde.

200 g spaghetti
1–2 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1/2 tsk. peperochino
2 spsk. olivenolie
1/2 bdt. friskhakket persille
Skallen af 1/2 øko-citron, finthakket
1 dl. hvidvin
1 dåse muslinger (jeg brugte nogle røgede af slagsen, som lå i hvidløgsolie)
Salt
Peber

Kog spaghettien i saltet vand i 1 minut mindre, end de ifølge pakken skal have.

Svits løg, hvidløg og peperochino i olien på en pande i 30 sekunder, hvorefter der skrues godt ned for varmen, inden persille og citronskal tilsættes.

Hæld væden fra muslingerne og tilsæt så også dem sammen med hvidvinen.

Hæld vandet fra spaghettien, men gem 1 dl. Smid spaghettien ned til saucen og vend det rundt til der ikke er mere væde. Så tilsættes 1/2–1 dl. af kogevandet fra spaghettien, og der vendes yderligere lidt rundt i retten.

Smag til med salt og peber og servér straks.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s