Tomatsuppe med mascapone

Tomatsuppe
Tomatsuppe med mascapone.

Antal personer: Mange personer – der er utrolige mængder tilbage, så jeg ved faktisk ikke, til hvor mange det viser sig at række.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

4 dåser hakkede tomater
200 g tomatpure
1 1/2 liter grøntsagsbouillon
2 hakket løg
4 fed finthakket hvidløg
3 hakket porrer
2 store revne kartofler
4 revne gulerødder
Olivenolie
250 g mascapone
Frisk basilikum

Opvarm olien i en stor gryde, og ved jævn varme svitses løg, hvidløg og porrer. Når de er bløde – cirka fem minutter skulle det gerne tage – tilsættes kartofler og gulerødder. Lad det simre i fem minutter yderligere inden tomaterne og grøntsagsbouillonen tilsættes.

Lad det simre stille og roligt i ca. 20 minutter, hvorefter mascaponen tilsættes lidt efter lidt lige inden servering.

Drys lidt friske bailikumblade over og smid evt. en lille klat mascapone yderligere i – så’ der mad! Nåh ja, og så ku’ du jo smide et par skiver brød ved siden af også. Opskriften på dét kommer en af de nærmeste dage.

En mening om “Tomatsuppe med mascapone”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s