Penne med mascapone og ærter

Mascapone
Penne med mascapone og ærter.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
2 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Den her ret, den er fa’me hurtig at få smækket sammen. Meget hurtig. Og den er go’, og fuld af smag!

Tørrede penne af god kvalitet
250 g masapone
Friskkværnet sort peber
Friskrevet parmesan
Frisk basilikum
250 g frosne grønne ærter
1 fed knust hvidløg

Kog pastaen aldente imens du blander mascaponen med frikkværnet peber og hvidløg. Samtidig damper du også lige ærterne en 2 minutters tid, så de ikke er frosne, men stadig har masser af bid. Hæld vandet fra ærterne, når de er dampet.

Hæld vandet fra pastaen og bland det så med mascaponen og ærterne, og varm det så godt igennem, så al pastaen bliver godt fedtet ind.

Server med endnu et skud frikkværnet peber, friskrevet parmesan og frisk basilikum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s