Honey Pepper Chicken Strips

Strips
Honey Pepper Chicken Strips.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Der har været stille en kort periode her på bloggen. Årsagen er ganske enkelt: Skiferie! Jep, en uge med familien i det italienske med dejligt vejr, sne, mad og rødvin. Men altså ikke blog. Det er vel ferie? Men hverdagen har (desværre) indhentet mig igen, så jeg må tilbage og op på hesten.

Agurkesalaten finder du i øvrigt opskrift på her.

4 kyllingebryster i solide strimler
2 dl madlavningsfløde
Mel
Olie til friturestegning
3/4 dl honning
1/3 dl soya
1/2 dl brunt sukker
1/2 dl ananassaft
2 tsk. citronsaft
2 tsk. æbleeddike
2 tsk. olivenolie
1 tsk. friskkværnet sort peber
1 tsk. røget paprika
1/2 Tsk. hvidløgspulver

Kyllingebrysterne vendes først i mel, så vendes de i fløden og så ellers tilbage i melet igen. Så opvarmes olien til 170–180 grader, og kyllingen frituresteges deri til de er gyldne, sprøde og gennemstegte. Gør det af flere omgange, så olien ikke bliver for kold.

Læg herefter kyllingen til afdrypning på en rist eller på fedtsugende papir.

Imens blandes alle de andre ingredienser i en lille gryde, og det koges herefter op. Lad det så simre til en tyk konsistens i 15 minutter eller deromkring, hvorefter det gerne liiige må afkøle lidt, inden du propper det i munden vha. kyllingestykkerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s