Chicken Adobo

Adobo_1
Chicken Adobo.

Antal personer: 4 sultne personer – ellers kan det måske række til 6.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 45 minutter.

8 kyllingebryster med skind uden ben (hurra: Det er de begyndt at sælge i min lokale Netto!)
2 løg skåret i både
4 fed hvidløg, som ikke behøver at blive pillet
1 1/2 dl soya
1/2 dl riseddike
2 tsk. friskrevet ingefær
3 spsk. smagsneutral olie
10 stk. sorte peberkorn
4 laurbærblade
Salt
Peber
Ris

Opvarm olie på en pande til den er rygende varm. Smid kyllingen på og brank den godt og grundigt af. Tag kyllingen af varmen, og stil den til side.

Opvarm en ny slat olie i en wok eller en sauterpande og svits løg (begge slags) sammen med peber og laurbærblade ved jævn varme til løgene er klare.

Smid så kyllingen deri sammen med soya og riseddike og kog op. Smag til med salt og peber og lad det så simre ved ganske svag varme i omkring 30–35 minutter til kyllingen er klar.

Kog ris imens, så det hele kan blive serveret på én og samme tid.

Adobo_2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s