Bagte skrubber med kryddersmør og blommesauté

DSC_0022


Bagte skrubber med kryddersmør og blommesauté.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

8 flåede skrubbefileter
4 spsk. smør
4 spsk. friskhakkede krydderurter
2 spsk. rasp
Salt
Peber
Hvidvin
Olivenolie
2 spsk. portvin
400 g blommer, halveret og uden sten
1 dl hønsefond
Saften fra en halv citron
400 g grønne bønner
Kartofler

Rul fisken sammen og læg dem i et ildfast fad. Drys lidt salt og peber over.

Bland smør med rasp pg krydderurter og fordel det over fisken. Hæld lidt hvidvin i bunden af fadet, og stil det i ovnen ved 190 grader i 15 minutter.

Imens smider du blommerne på en pande sammen med lidt olie. Når de er møre, så hæld portvin på og fond. Lad det koge ind og smag til med salt og peber.

Bønnerne nippes og dampes et par minutter. Hefter skal de lige have et chok på en brandvarm pande sammen med citronsaft og olie samt salt og peber.

Server de forskellige ting sammen med lidt letknuste kartofler, som blot er kogt i letsaltet vand til de er møre, hvorefter de får et tryk med en ske eller andet, som lige får dem til at “bryde sammen”.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s