Fettuccine med kastanje- og timianpesto

Kastanje
Fettuccine med kastanje- og timianpesto.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 50–60 minutter.

250 g kastanjer
1 bdt. friskhakket persille
1 god håndfuld frisk timian
100 g friskrevet peccorino
Olivenolie
250 g markchampignoner
Smør
Salt og peber
500 g frisk fettuccine

Start med kastanjerne, for de skal lige tilberedes inden du kan komme videre med retten: Skær et lille kryds i hver af dem med en savtakket kniv, og læg dem med krydset op i et lille fad med salt – saltet er der blot for, at kastanjerne ikke vælter.

Så skal de ellers i ovnen ved 200 grader i cirka 40 minutter, hvorefter de skal pilles. Lad dem evt. køle lidt inden du gør det; mine fingre er stadig ømme eftersom jeg var lidt utålmodig. Og de bli’r sgu’ varme, gør de!

Bland herefter kastanjerne, persille, timian, og ost og giv det en tur med stavblenderen mens du tilsætter olie i til du står med en pesto, som har den ønskede konsistens. Jeg vil tro, at et par deciliter nok ikke er helt ved siden af. Smag til med salt og peber.

Svampene skæres i tykke skiver og svitses på en pande sammen med smør til de er møre, men stadig har bid. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen og vend den herefter i pestoen og svampene. Og så er der ellers serveret.

Org. opskrift er fra kristina-kitchen.blogspot.dk

2 meninger om “Fettuccine med kastanje- og timianpesto”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s