Dansk/kinesisk fusionsmad: Dimsum ala gravad laks

Dimsum
Dansk/kinesisk fusionsmad: Dimsum ala gravad laks.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Umiddelbart lyder det måske som en lidt sær blanding at proppe noget der minder om gravad laks ind i wonton’er, men det smager nu ganske godt, så lad dig ikke afskrække.

250 g røget laks
400 fersk laks
1 bdt. friskhakket dild
2 tsk. salt
4 tsk. rørsukker
2 tsk. dijonsennep
Wonton-plader
Nudler
Sød chilisauce
Frisk koriander

Hak alle ingredienserne med undtagelse af wonton-dejen, og rør det godt sammen.

Læg en lille klat på en wonton-plade og pensl kanterne med lidt sammenpisket æg eller blot lidt vand. Luk den sammen som en lille julegave-sæk, og fortsæt til al fyldet er brugt.

Bring vand i kog, og damp wonton’erne i ca. 7 minutter.

Når der er ca. 4 minutter tilbage af damptiden, så smid nudler i det kogende vand – så er det hele klar på samme tid.

Server med den søde chilisauce og frisk koriander.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s