Dansk/kinesisk fusionsmad: Dimsum ala gravad laks

Dimsum
Dansk/kinesisk fusionsmad: Dimsum ala gravad laks.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Umiddelbart lyder det måske som en lidt sær blanding at proppe noget der minder om gravad laks ind i wonton’er, men det smager nu ganske godt, så lad dig ikke afskrække.

250 g røget laks
400 fersk laks
1 bdt. friskhakket dild
2 tsk. salt
4 tsk. rørsukker
2 tsk. dijonsennep
Wonton-plader
Nudler
Sød chilisauce
Frisk koriander

Hak alle ingredienserne med undtagelse af wonton-dejen, og rør det godt sammen.

Læg en lille klat på en wonton-plade og pensl kanterne med lidt sammenpisket æg eller blot lidt vand. Luk den sammen som en lille julegave-sæk, og fortsæt til al fyldet er brugt.

Bring vand i kog, og damp wonton’erne i ca. 7 minutter.

Når der er ca. 4 minutter tilbage af damptiden, så smid nudler i det kogende vand – så er det hele klar på samme tid.

Server med den søde chilisauce og frisk koriander.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s