Morgenmad til aftensmad: Huevos Rancheros

Huevos
Morgenmad til aftensmad: Huevos Rancheros.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

Aftenens første menu i 2014 er reelt set morgenmad. Mexicansk morgenmad. Meeeen hvornår er morgenmad til aftensmad mere passende end på en aften som netop den 1. januar?

1 rød peber i små tern
1 grøn peber i små tern
2 løg i små tern
4 fed hvidløg, knust
1 dåse kidneybønner
1 1/2 dl hønsebouillon
6 små tomater i små tern
2 tsk. stødt spidskommen
Salt
Peber
1 bdt. frisk koriander
Jalapenos efter smag
Smagsneutral olie
6 æg
Revet ost
6 Tortilla

Opvarm olie i en sauterpande eller en lille wok. Svits peberfrugter og begge typer løg deri til løgene er klare. Tilsæt så bønnerne sammen med hønsebouillonen og lad det simre til saucen er en halvtyk sag.

Smid tomater og halvdelen af den friske koriander samme vej sammen med jalapenos og spidskommen. Smag til med salt og peber. Lad det simre halvtykt igen.

Lav 6 små udhulinger i sauce-halløjet, og slå et æg ud i hvert. Smid lidt revet ost ud over hele herligheden, og kom låg på. Lad det dampe/simre/koge til æggehviderne er stivnet, og server så ellers straks sammen med tortilla’erne. Og det sidste koriander. Og måske lidt ekstra revet ost.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s