Églefin à la Provençale med italiensk touch

Fisk
Églefin à la Provençale med italiensk touch.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Titlen på indlægget er mere end en almindelig tilsnigelse. Oprindeligt går opskriften under navnet “Coquilles Saint-Jacques á la Provençale”, og der bruges kammuslinger i stedet for fisk, som jeg brugte. Nåh ja, og så spiser man normalt brød til og ikke pasta. Men nu sku’ ting fra fryser og køleskab altså bruges, og dermed blev det til en ualmindelig modificeret udgave af den oprindelige opskrift.

1 hel kullerfillet
25 g smør
2 spsk. olivenolie
1 skalotteløg i helt fine tern
2 knuste fed hvidløg
400 g hakkede tomater
1 glas hvidvin
Salt
Peber
250 g frisk pasta

Kog vandet til pastaen op.

Dup fisken tør og krydr den med salt og peber. Opvarm så smør og olie på en pande ved jævn til hård varme og smid fisken derpå. Når den er flot gyldensprød på den ene side, så vender du den, og giver den samme omgang på den anden.

Tag fisken af panden og hold den varm.

Kom løg og hvidløg på panden og svits dem til de er klare. Tilsæt hvidvin og kog lidt ind, inden tomaterne kommes på panden. Lad saucen simre og koge ind til den er lidt tykkere. Smag til med salt og peber.

Imens koges pastaen, så når saucen er på plads, så er den også klar til servering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s