Kylling i en fart

DSC_0007
Lyn-kylling.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Fra start til første mundfuld: 15 minutter. Det er da effektivitet. Og så smager det oven i købet godt og koster ikke en bondegård.

4 kyllingebryster uden skind og ben
Salt
Peber
Smør
Olivenolie
500 g frisk pasta
200 g gorgonzola
En slat sødmælk

Sæt vand til at koge imens kyllingen og saucen tilberedes.

Skær kyllingebrysterne halvt igennem på den brede led, så brystet kan flades ud i en hjerteform. Giv hvert enkelt bryst et gok med en kødhammer, så det ender ud i en tykkelse på omkring 1,5 cm. Krydr dem herefter med salt og peber.

Opvarm en pande ved jævn til hård varme. Steg så kyllingen derpå i en blanding af smør og olie. Når stykkerne ikke er tykkere end de er, så bør en 2–3 minutter på hver side kunne gøre det.

Kog pastaen.

Tag kyllingen af panden og smid gorgonzolaen som er skåret i tern på. Lad dem smelte næsten helt ud under omrøring, og tilsæt lidt sødmælk undervejs.

Nu skulle pastaen gerne være kogt i mellemtiden, så nu skal vandet hældes fra, og så skal det ellers bare på panden med ostesaucen og vendes godt rundt.

Servér!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s