Flæskestegsburger

Burger
Flæskestegburger.

Antal personer: 4–6 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 90 minutter.

Ca. 1,5 kg flæskesteg
6 laurbærblade
Salt
Burgerboller
Mayonaise
Rødkål
Syltede agurker

Flæskestegens svær ridses ned til kødet (ikke i kødet – kun til), og gnides herefter med salt. Meget salt. Stik laurbærbladene ned mellem sværene rundt omkring, og placer så stegen på en rist. Smid den i en kold ovn, som varmes op til 200 grader. Hæld i øvrigt lidt vand i en bradepande nedenunder.

Efter ca. 1,5 time er stegen klar – er sværen ikke helt sprød, så gi’ den lidt tid ved 250 grader eller et skud grill.

Lad stegen hvile i 5–10 minutter inden du skærer den i skiver.

Rist bollerne, smør dem med mayo. På med nogle skiver steg, så rødkål og til slut agurkesalat.

Bum, så er der mad.

En mening om “Flæskestegsburger”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s