Marrokansk kyllingeret

Marokko
Marrokansk kyllingeret.

Antal personer: 6 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

2 løg
3 porrer
Lidt smagsneutral olie
1 fintrevet stykke frisk gurkemeje, så du ender ud med ca. 1 1/2 tsk.
2 tsk. friskrevet ingefær
800 g kyllingeinderfilet
2 hele kanelstænger på omkring 5 cm hver
2 tsk. stødt spidskommen
Salt
Peber
1 tsk. hakket hvidløg – brug bare det fra glas, det er fint
3 dl hønsefond
100 g tørrede abrikoser skåret i mindre stykker
50 g tørrede tranebær
50 g mandler
2 dåser kikærter
Koriander til pynt efter smag

Skær løgene i grove tern og porrer i strimler.

Opvarm olien i en wok og brun dem på alle sider sammen med gurkemeje, hvidløg og ingefær. Smid så porrer og løg deri, og lad det brune med i et par minutter eller tre.

Så er det i med kanel og spidskommen, og der smages til med salt og peber. Samme vej ryger fond, abrikoser, tranebær og mandler. Lad hele dynen simre i 15 minutter.

Tilsæt kikærterne (husk lige at hælde vandet fra) og lad det simre i yderligere 15 minutter.

Server med naanbrød, ris eller andet godt – og masser af frisk koriander.

Opskriften tager sit udgangspunkt i en opskrift på kristina-kitchen.blogspot.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s