Flæskesvær

Flaeskesvaerd
Hjemmelavede flæskesvær.

Antal personer: Tja, det kommer jo an på, hvor glade de er for flæskesvær.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 50 minutter.

Julemåneden er sat ind, og hvorfor ikke forsøge allerede fra begyndelsen med at få ædt sig en pukkel til? Man gi’r jo alligevel op før eller siden, og lader stå til, mens man tænker på, at badebukserne jo først skal passe engang til sommer alligevel. Og desuden bliver det jo snart koldt, og så er et ekstra lag jo i virkeligheden bare smart.

1 omgang svær fra en flæskesteg
Salt

Skær sværene fra hinanden, så de er enkeltvis hver især. Kog dem herefter i 20 minutter – tænd endelig emhætten, for det lugter sgu’ ikke for godt.

Tag dem herefter op af kogevandet, og dup dem tørre med køkkenrulle, hvorefter de lægges på bagepapir i en bradepande. Drys rigeligt med salt over, og smid dem så i en 210 grader varm ovn i 30 minutter.

Undervejs skal du nok lige hælde lidt fedt fra, men det kan du jo gemme til en anden god gang – jeg planlægger at brune kartofler og noget rest-flæskesteg til en go’ omgang biksemad i løbet af ugen.

2 meninger om “Flæskesvær”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s