Misosuppe med wonton’er med and

DSC_0010
Misosuppe med wonton’er med and.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Opskriften på selve suppen, den finder du her. Wonton’erne finder du til gengæld en opskrift på her lige her:

1 andebryst
3 forårsløg
1 tsk. 5-krydderi-blanding
En lille smule mel
Salt
Peber
Wonton-dejplader
Æg til at lukke wonton’erne med

Kør alt – med undtagelse af wonton-plader og æg – gennem kødhakkeren på den groveste fidus, og læg herefter en lille smule på en wonton-plade, som derefter pensles på kanterne med det sammenpiskede æg. Herefter lukkes den som en lille pakke, så det ligner en lille postsæk, og så er de ellers klar til en tur i bambusdamperen over suppen i en 6–7 minutter. Herefter ned i suppen med dem, og retten er klar …

En mening om “Misosuppe med wonton’er med and”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s