Fiskefilet med hjemmelavede fritter

Fiskefilet
Fiskefilet med hjemmelavede fritter.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

4 rødspættefileter (2 hvis de er store)
1 sammenpiske æg
Pankorasp
Kartofler
Olivenolie
Salt
Peber
Smør
Persilleolie (opskrift her)

Start med at skrælle kartofler, og læg dem så i en bradepande. Overhæld dem med en god olivenolie samt salt og peber. I ovnen med dem i 30–40 minutter til de er sprøde og gyldne – huske at vende lidt rundt i dem undervejs.

Vend fisken i æg og derefter i pankorasp blandet med lidt salt og peber. Steg dem så i et minut eller to på hver side i rigeligt smør iblandet lidt olie ved jævn til hård varme.

Anret fisken ved siden af fritterne, og dryp så lidt persilleolie udenom.

En mening om “Fiskefilet med hjemmelavede fritter”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s