Torskens sang til englene

DSC_0031
Torskens – eller rettere: Rødfiskens – sang til englene.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Opskriften er min kære mors – og hvor hun har den fra, det skal jeg ikke kunne sige. Men det er en go’ opskrift! Under normale omstændigheder skal der bruges torsk, men – som billedteksten også antyder – jeg brugte rødfisk i stedet for. Det går fint …

2 rødfiskefileter
Bladene fra et bdt. frisk basilikum
15–20 små cherrytomater – gerne både gule og røde
1 frisk mozarella plukket i små stykker
Olivenolie
Salt
Peber
Friskrevet parmesan
Frisk pasta

Læg fisken i et ildfast fad smurt med en god olivenolie. Giv dem et skud salt og peber, og læg så halverede tomater over med løs hånd. Her er sjuskethed tilladt. Så drysse basilikum over, hvorefter mozarella smides øverst. Drys med yderligere lidt salt og peber, en god håndfuld friskrevet parmesan samt lidt mere olivenolie.

Så skal fadet i ovnen i 20 minutter mens pastaen koges, og alt er klar til servering på én og samme tid.

En mening om “Torskens sang til englene”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s