Misosuppe med tempurafisk

DSC_0003
Misosuppe med tempurafisk.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

En lille håndfuld tørrede judasører opblød i 15 minutter i vand
200 g tofu skåret i små terninger
2 små håndfulde friske spæde spinatblade
250 g sobanudler
3 spsk. misopasta
1 tsk. dashipulver
6 dl vand
2 spsk. soya
1 spsk. isvand
1 spsk. sesamfrø (gerne de sorte – det er pænest)
1 lille håndfuld hakkede spæde spinatblade
2 æg sammenpisket
1 kop tempuramel
4 flåede rødspættefileter skåret i mundrette stykker
Olie til friturestegning

Pisk isvandet, sesamfrø, den lille håndfuld spinatblade, æg og tempuramel sammen til en pandekage-lignende dej. Vend fisken deri, og lad det ligge deri mens suppen startes op.

Kog vand, dashi, soya og misopasta op. Lad det koge i 10 minutter.

Opvarm olien til friturestegning af fiske til 170 grader nu. Frituresteg så fisken deri i små portioner – de skal hver have ca. 3–4 minutter.

Når der er fem minutter tilbage af fiske-tilberedningen, så kommes de sidste ting i suppen, som derefter bobler videre.

Server det hele i en skøn sammenblanding med fisken fint anrettet på midten sådan nærmest ovenpå suppen – så forbliver det nogenlunde sprødt og drukner ikke i suppen.

Reklamer

2 thoughts on “Misosuppe med tempurafisk”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s