Hindbærsnitter

IMG_5281
Hindbærsnitter.

Antal personer: Nok til 16–20 personer sku’ jeg mene.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter +  30 minutter til afkøling af mørdej inden udruldning.

600 g mel
400 g smør
200 g sukker
2 æg
Hindbærsyltetøj
Flormelis
Vand
Tivolidrys

Bland mel og sukker sammen med det kolde smør, som skal være i små terninger. Det er noget klistret stads, men brug fingrene, så tingene bliver godt og grundigt blandet.

Tilsæt æg og ælt sammen til den er glat.

Form til en kugle, og smid den i køleskabet i en halv times tid – den skal være pakket ind i husholdningsfilm.

Rul dejen ud til 6 stykker på 10 x 45 cm – læg 2 stk. på hver sin bageplade, og bag herefter hver plade enkeltvis i ca. 12 minutter ved 200 grader.

Tag dem ud, og lad dem så afkøle.

Smør den ene bund med hindbærsyltetøj, og læg så den anden ovenpå. På den øverste smører du nu et lag glasur (flormelis blandet med en smule vand til konsistensen er den rigtige).

Drys med tivolidrysset og hindbærsnitterne er klar til servering.

De kan i øvrigt fint holde sig i køleren natten over, hvis blot de kommer i en lufttæt beholder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s