Fiskefrikadeller med kartoffelmos

Deller
Fiskedellerne med orange kartoffelmos. Ikke grøn som ellers planlagt oprindeligt.

Antal personer: 3–4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20–25 minutter.

Kartoffelmosen blev orange. Den sku’ ha’ været grøn. Men når man glemmer at købe den broccoli, som skulle være årsagen til farven, og i stedet bruger gulerødder, så bliver resultatet altså orange. Logisk nok. Men det smagte nu fint alligevel.

Fiskefrikadeller
400 g fast hvid fisk (jeg brugte brosme og kuller)
3 forårsløg
1 spsk. karrypasta
Salt
Peber
1 spsk. maizena
Smør eller olie til stegning

Kartoffelmos
Kartofler
Gulerødder
Smør
Mælk
Salt
Peber

Fiskefrikadeller
Kør hele baduljen gennem kødhakkeren (det bliver i min optik bedst i den grove), og form til frikadeller. Steg dem ved jævn varme i smør eller olie til de har fået en fin stegeskorpe og lige akkurat er gennemstegte.

Kartoffelmos
Kog kartofler og gulerødder møre. Brug ca. 1/3 gulerødder rent vægtmæssigt ift. kartofler – ellers kan det godt blive liiidt for sødt. Hæld vandet fra, og tilsæt smør og mælk. Mos det hele.

Smag til med salt og peber.

En mening om “Fiskefrikadeller med kartoffelmos”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s