Curry med kylling, korianderrod og ærteauberginer

Billedet af curry’en må du undvære. Noget gik galt. Men forestil dig en flot grøn farve med de mørke auberginer i. Og toppet med friske korianderblade. Sådan cirka.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20–25 minutter.

1 dåse kokosmælk
1 spsk. currypaste (jeg brugte en mussaman)
3 kyllingebryster skåret i mundrette stykker
3 dl hønsebouillon
3 spsk. fiskesauce
Lidt sukker
5 tørrede limeblade, knust til uigenkendelighed
150 g ærteauberginer (fås i thai-supermarkeder)
4 korianderrødder, finthakkede (fås i thai-supermarkeder)

Opvarm halvdelen af kokosmælken langsomt under omrøring. Når den begynder at syde i siderne, så tilsættes currypaste. Rør godt rundt så den opløses, og lad det simre i 2–3 minutter, så smagen rigtig kan træde frem.

Tilsæt kylling og rør godt rund. Når den lige har taget farve hele vejen rundt, så tilsæt bouillon, fiskesauce og en anelse sukker. Og resten af kokosmælken også i øvrigt.

Efter endnu et par minutter så er det samme vej med limeblade, ærteauberginer og korianderrødder.

Lad hele molevitten simre i 15 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.

Server med friskkogte jasminris – og gerne et skud friske korianderblade også, hvis du har dem indenfor rækkevidde.

En mening om “Curry med kylling, korianderrod og ærteauberginer”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s