Boghvedepandekager med figner, gedeost og laks

Pandekager
Boghvedepandekager med figner, gedeost og laks.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

120 g boghvedemel
60 g hvedemel
4 1/2 dl mælk
5 æg
Smør
Friske figner
Frisk gedeost
Rødløg
2 dl creme fraiche
Friskerevet parmesan
Salt
Peber
Frisk eller røget laks

Pisk mel, en smule salt, mælk og og 3 æg grundigt sammen. Smelt lidt smør på en meget varm pande, og bag heeeelt tynde pandekager.

Læg en pandekage fladt ud og smid lidt frisk figen i skiver, smuldret gedeost efter behag samt lidt ringe af rødløg på.

Pisk de resterende æg og creme fraiche sammen, og hæld en smule ud over figner osv. Fold så kanterne let ind over fyldet, så pandekagen bliver firkantet. Riv lidt frisk parmesan over, og smid dem på en bageplade med bagepapir. Afsted ind i en ovn ved 200 grader i omkring 10 minutter.

Server med helt tynde skiver af frisk, fersk laks. Eller røget. Jeg brugte fersk.

Opskrift med kraftig skelen til kristina-kitchen.blogspot.dk

En mening om “Boghvedepandekager med figner, gedeost og laks”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s