Kuller i krydderrasp med spinat- og svampekompot

Kuller
Kuller i krydderrasp med spinat- og svampekompot.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

1 kullerfilet
1 dl rasp
1 stort bdt. friske krydderurter
Salt
Peber
Olivenolie
400 g friske svampe – gerne flere forskellige
200 g frisk spinat
1 1/2 madlavningsfløde
1/2 dl Noilly Prat
1 bdt. forårsløg skåret i skrå skiver

Blend krydderurter og rasp til en grøn krydderrasp. Læg fisken på en flade, og drys så blandingen over. Tryk let med hånden, så raspen sidder fast. Læg fisken i et ildfast fad, og hæld et par skefulde Noilly Prat ved. Ind i ovnen i 13–15 minutter.

Imens smides svampene, som er skåret i mundrette stykker, op i en wok sammen med lidt olivenolie. Lad dem svitse til en go’ del af væsken er fordampet, hvorefter spinaten tilsættes sammen med foråsløgene. Lad spinaten falde lidt sammen, og hæld så den resterende Noilly Prat ved.

Lad spinaten falde helt sammen, og tilsæt så fløde og smag til med salt og peber.

Kog det hele lidt sammen til det begynder at tykne.

Reklamer

En mening om “Kuller i krydderrasp med spinat- og svampekompot”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s