Spaghetti med rejer, hvidløg, chili og persille

DSC_0017
Spaghetti med rejer, hvidløg, chili og persille.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Spaghetti
5 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg i ultratynde skiver
1 peperocini, knust
1 bdt. persille, grofthakket
250 g store rejer (altså de helt store med hale og det hele – og så renset fra selvsamme haler og tarmen)
Salt
Peber
Friskrevet parmesan til pynt – hvis man syn’s

Kog spaghettien, men saucen tilberedes: Opvarm olie ved svag varme og tilsæt peperocini og hvidløg. Lad det simre, så olien rigtig kan tage smag – en 4–5 minutter burde kunne gøre det. Skru så op, og smid rejerne på. Lad dem blive lyserøde inden persillen kommer samme vej og der smages til med salt og peber.

Hurtigt, nemt og velsmagende …

Advertisements

En mening om “Spaghetti med rejer, hvidløg, chili og persille”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s