Lammecuvette med zucchini, ærter og mynte

Zucchini
Lam, zucchini, ærter og mynte = fantastik middag på en kedelig tirsdag!

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

1 stor eller 2 små lammecuvetter
Smør
Salt
Peber
1 zucchini
300 g ærter
1 lille bdt. frisk mynte
En slat hvidvin
Olivenolie

Rids fedtet ned til kødet og gnid med salt og peber. Opvarm en lille klat smør, og læg kødet med fedtsiden ned. Steg 8–9 minutter og vend så og steg samme antal minutter på den anden side. Lad kødet hvile i 10 minutter inden du skærer det i skiver.

Skær zucchini i små tern, og giv dem en forskrækkelse på en pande med lidt olivenolie på. Når de er lige ved at være møre kommes en slat hvidvin på, og alkoholen lader du fordampe, inden ærterne kommer samme vej. Rusk lidt rundt i skidtet til det er godt blandet, og lige inden servering kommes også mynte i og der smages til med salt og peber.

Reklamer

En mening om “Lammecuvette med zucchini, ærter og mynte”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s