And med cognac-kirsebær og rødkålssalat

Cognac
And med tilbehør..

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter (+ kirsebær).
Tilberedningstid: 30 minutter.

Kirsebærrene skal laves minimum en uge før de skal bruges, så det kræver lidt forberedelse, og kan ikke lade sig gøre fra dag til dag uden videre. Så er du advaret. Opskriften på rødkålen finder du her i øvrigt.

Cognac-kirsebær
Kirsebær
Sukker
Cognac

And
1 stk. andebryst
Salt
Peber

Cognac-kirsebær
Opvarm cognac sammen med en smule sukker, og lad det smelte sammen. Det skal ikke koge. Pak kirsebær i et sterilt glas, og hæld den afkølede cognac over. Alle bær skal være dækkede.

Stil dem et mørkt og ikke for varmt sted i minimum en uge inden brug. De skal ikke tilberedes yderligere, men blot spises som de er.

And
Rids fedtet ned til kødet. Gnid med salt og peber, og smid dem så på en varm panden med fedtsiden ned først. Når skindet er gyldenbrunt og sprødt vendes krabaten, og der steges færdig på den anden side.

Lad anden hvile i 5 minutter inden du skærer den i skiver.

Reklamer

En mening om “And med cognac-kirsebær og rødkålssalat”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s