Svinemørbrad med timiansmør, hvidløgs- og persille-svampe og rosmarinbrød

Svin
Svinemørbrad med timiansmør, hvidløgs- og persille-svampe og rosmarinbrød.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Tilberedningstiden er ekskl. tiden, som skal bruges på rosmarinbrødet – opskrift på dét finder du her. Alle de andre ting er lige til at gå til …

1 svinemørbrad
6 skiver parmaskinke
50 g smør
Frisk timian
Salt
Peber
500 g champignoner
1 bdt. bredbladet persille
2 fed hvidløg, finthakket
1 glas hvidvin

Start med at befri mørbraden for sølvsenen osv., og giv den så et snit på langs – det skal gå cirka halvvejs ind i kødet. Heri fylder du så små stykker smør og timian. Luk mørbraden sammen igen, og pak den så pænt ind i parmaskinken. Luk med et par kødnåle – helst af metal, hvis de skal overleve turen på grillen.

Svampene skæres i skiver, og svitses på en pande til væden er nogenlunde fordampet sammen med hvidløg. Tilsæt så hvidvin, og kog alkoholen fra. Smag til med salt og peber og drys persillen over lige inden servering.

Reklamer

One thought on “Svinemørbrad med timiansmør, hvidløgs- og persille-svampe og rosmarinbrød”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s