Kylling med estragon, hvidvin og fløde

Estragon
Kylling med estragon, hvidvin og fløde. Grillede zucchini med persille, olie og hvidløg on the side.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 kyllingebryster
1 1/2 dl madlavningsfløde
Frisk estragon efter smag
Salt
Peber
1 finthakket skalotteløg
Et glas hvidvin
2 zucchini
1 god håndfuld bredbladet persille, grothakkt
Olivenolie
2 fed hvidløg, finthhakket

Smid kul på grillen, og når de er klar, så kommer du kyllingen på. Husk at give den et skud salt og peber.

Zucchinierne skæres på den lange led på et mandolinjern, så du står med lange, flotte, tynde skiver. Bland olie, hvidløg, salt, peber og persille i en skål, og pensl skiverne med blandingen, inden du giver dem en omgang på hver side ved siden af kyllingen på grillen. De skal nærmest kun lige røre grillen og få lidt farve og sprødhed, så sørg for at holde øje med det hele tiden.

På en pande opvarmes lidt olie, og løg svitset deri 3–4 minutter til de er klare. Tilsæt hvidvin, og kog alkoholen fra. Tilsæt så fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre en par minutter, inden estragon tilsættes. Lad det simre med et minut eller to, men ikke meget længere. Så er saucen klar.

Reklamer

En mening om “Kylling med estragon, hvidvin og fløde”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s