Madplan | Uge 31

Mandag
Kylling med estragon, hvidvin og fløde. Grillede zucchini med persille, olie og hvidløg on the side (opskrift her)

Tirsdag
Rosmarinbrød med olivenolie (opskrift her)
Svinemørbrad med timiansmør og parmaskinke med svampe med persille, hvidløg og hvidvin (opskrift her)
Lavendel-semifreddo med dadelsirup

Onsdag
Saltimbocca (opskrift her) med go’ gammeldags tomatsalat

Torsdag
Ej mad i det lille hus

Fredag
Kylling med chorizo (opskrift her) og peperonata (opskrift her)

Lørdag
Rester fra fredag

Søndag
Porchetta med grillet grønt
Update: En koncert sneg sig ind på kæresten, og evner ud i både at holde øje med den førstefødte og grille ting, som der skal holdes øje med konstant mestrer jeg endnu ikke. Så det blev frysermad, og porchetta’en må så komme på menuen en anden god gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s