Grøn kylling med parmaskinke med ristede mandler, mynte, tomater og andet godt

Greenchicken
Grøn kylling med parmaskinke med ristede mandler, mynte, tomater og andet godt.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Den grønne kylling finder du opskrifter på her, mens du kan blive klogere på skinkesalat på spansk nedenfor.

8 skiver serrano-skinke
Et stykke manchego i flager (brug en gulerodsskræller)
En håndfuld friske mynteblade
Lidt røget paprika
1 håndfuld tørristede mandler
Lidt hvidvinseddike
4 store, smagfulde tomater i fine terne – kernerne tages fra

Start med at stege skiverne af skinke i ganske kort tid på hver side på en brandvarm pande. Læg dem herefter i bunden af et serveringsfad, hvorefter de dryppes med lidt hvidvinseddike. Herefter fordeles de resterende ingredienser over, og er der ikke sååå meget smag i tomaterne, så top med et lille drys sukker, for at fremhæve smagen yderligere.

Iberico
“Skinkesalat” på spansk.

Advertisements

En mening om “Grøn kylling med parmaskinke med ristede mandler, mynte, tomater og andet godt”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s