Grillet steak med sweetcorn relish

Beef
Grillet steak med sweetcorn relish.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Sommeren er som bekendt over os, så vi slog et smut forbi “landevejsslagteren” Kyes Kød & Røg; en fantastisk lille slagter efter den “gamle model”. De har alt hvad hjertet begærer af kød og røgvarer, og alt af den bedste kvalitet. Gør dig selv en tjeneste at slå et smut forbi, hvis du kommer i området omkring Fredensborg i Nordsjælland en dag – det er alle pengene værd.

2 gode oksebøffer
1 omgang whiskeysmør (opskrift her)
4 dl majs
1/2 rød chili, finthakket
1 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1/4 dl hvidvinseddike
1 spsk. sukker

Bøfferne gives et chok på grillen til de er stegt, som man nu engang kan li’ det bedst. Så snart de kommer af grillen kommer du en klat af smørret på, så det kan smelte ud over.

Majsene overhældes med hvidvinseddiken hvori sukkeret er opløst – det gøres ved at opvarme de to ting var svag til jævn varme. Herefter blandes de resternde ting også i, og du står med en omgang sweetcorn relish.

Opskrift på sweetcorn relish med inspiration fra Pauls Cunninghams “Grill”.

Reklamer

One thought on “Grillet steak med sweetcorn relish”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s