Grillede pølser med kartoffelsalat med rucola, pinjekerner og citronolie

Sausages
Grillede pølser med kartoffelsalat med rucola, pinjekerner og citronolie.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Køkkenmaskinen som de ellers hjemmelavede salsiccia’er skulle laves på stod ikke til at redde. RIP. Ny maskine er bestilt, men desværre ikke kommet endnu. Derfor måtte Løgismose står for den kødfyldte del af aftenens måltid, hvorfor du pænt må vente på opskriften på salsiccia’erne. Du kan fornøje dig med denne indtil da – den føromtalte opskrift er en ny variant. Opskriften på kartoffelsalaten skal du dog ikke snydes for, så den er her:

400 g små kogte kartofler
1/2 bakke rucola
1 pose pinjekerner
4 spsk. citronolie

Steg pinjekernerne til de er sprøde og gyldne på en tør pande. Bland herefter hele molevitten.

Tak mor, det er en fantastisk opskrift. Både tids- og smagsmæssigt.

Reklamer

En mening om “Grillede pølser med kartoffelsalat med rucola, pinjekerner og citronolie”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s