Scallopine ala Bolognese med salvieblomster og -blade i bignetdej smagt til med cognac og knuste kartofler med parmesan

Sage
Scallopine ala Bolognese med salvieblomster og -blade i bignetdej smagt til med cognac og knuste kartofler med parmesan.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Opskriften på Scallopine ala Bolognese finder du her. Så er dét på plads. Og de resterende elementer til en direkte årsag til et hjerteslag finder du nedenfor.

Dybstegte salvieblomster- og blade
Salvieblomster- og blade
125 g hvedemel
2/3 dl øl
1 dl vand
1 spsk. cognac
Lidt salt
1 spsk. smeltet smør
2 spsk. smagsneutral olie + til dybstegning
1 stiftpisket æggehvide

Knuste kartofler med parmesan
Kartofler
Friskrevet parmesan
1 klat smør
Salt
Peber

Dybstegte salvieblomster- og blade
Pisk alt – med undtagelse af salvieblomster/blade og æggehvider sammen. Smid dejen i køleskabet i så lang tid som muligt, inden den skal bruges – en lille time er godt. Vend herefter æggehviden i, og dyp så blomster og blade deri.

Opvarm olien til 180–190 grader og put lidt blade/blomster deri. Ikke for mange på én gang, for så bliver olien for kold. Steg til dejen er gylden og sprød, og tag dem så op og læg dem på et stykke fedtsugende papir.

Knuste kartofler med parmesan
Kog kartoflerne møre, og knus dem let. Smid parmesan og smør i til den ønskede konsistens er opnået, og smag til med salt og peber.

Reklamer

5 thoughts on “Scallopine ala Bolognese med salvieblomster og -blade i bignetdej smagt til med cognac og knuste kartofler med parmesan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s