Skinkeschnitzler med æblesauce

Schnitzel
Skinkeschnitzler med æblesauce.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

4 skinkeschnitzler
1 sammenpisket æg
Mel
Rasp
Salt
Peber
Smør
Olie
6 store æbler
25 g smør
Saften fra 1 citron
100 g sukker
1/2 tsk. stødt kanel
1/2 tsk. stødt nellike
1/2 tsk. revet muskatnød
Lidt kørvel som pynt

Skræl æblerne og befri dem for kernehuse. Skær dem så i mindre tern. Opvarm vand, smør, citronsaft, sukker, kanel, nelliker og muskatnød i en gryde, så sukkeret smelter. Tilsæt æbler, skru ned for varmen og lad dem simre under låg i 20 minutter. Mos æblerne let med en grydeske herefter. Så er saucen klar.

Bank schnitzlerne flade med en kødhammer, vend dem i æg og derefter i en blanding af mel, rasp, salt og peber. Steg dem på en pande i rigeligt smør blandet med lidt olie, så paneringen bliver lækker og gylden … Nåh ja, og sprød.

Server med æblesaucen til og et skud frisk kørvel.

Advertisements

En mening om “Skinkeschnitzler med æblesauce”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s