Kyllingefrikassé

Chicken
Kyllingefrikassé.

Antal personer: 6 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

1800 g kyllingelår med rygben, skind og hele baduljen
Lidt olie
1/2 liter hønsebouillon
500 g fine, små gulerødder
2 bdt. forårsløg
1 bdt. grønne asparges
2 1/2 dl madlavningsfløde
Saften fra en citron

Brun kyllingen godt og grundigt på alle sider i en smule olie. Hæld så bouillon på og lad det småsimre i 15 minutter, hvorefter kartofler i kvarter samt gulerødder i mundrette stykker tilsættes. Simr videre i 20 minutter.

Så er det i med forårsløg og asparges, som blot lige skal koge med inde retten smages til med salt, peber og citronsaft.

Opskrift med inspiration fra denne side.

Reklamer

One thought on “Kyllingefrikassé”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s