Grillet basilikumkylling med tomatsalat med parmesan

Kylling
Grillet basilikumkylling med tomatsalat med parmesan.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter + marinering i cirka 8 timer.
Tilberedningstid: 20 minutter.

2 bdt. frisk basilikum
1 dl olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
Salt
Peber
4 kyllingebryster
12 blommetomater
75 g frisk parmesan

Bland halvdelen af basilikum, olie og hvidvinseddike. Blend og smag til med salt og peber, og lad kyllingen marinere deri i cirka 8 timer. Når tiden nærmer sig, så skal de bare smides på en grill til de er gennemstegte.

Tomatsalaten laves ganske simpelt ved, at tomaterne skæres i små tern sammen med parmesanen. Basilikum rives og blandes ligeledes med. Hæld lidt olivenolie over og smag til med en smule salt.

Vinen – en Château Tanunda Grand Barossa 2012 – var aftenens vin i sommervarmen.

Reklamer

2 thoughts on “Grillet basilikumkylling med tomatsalat med parmesan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s