Frisk pasta med pesto af koriander og cashewnødder

Pesto
Frisk pasta med pesto af koriander og cashewnødder.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

1 stort bundt frisk koriander
Olivenolie
Ca. 50 g usaltede cashewnødder
2 fed hvidløg
Salt
Frisk pasta
Friskrevet parmesan
Friskkværnet peber

Hak koriander, nødder og hvidløg. Smid dem i en blender og kør det sammen med olivenolie til den ønskede konsistens er opnået. Smag til med salt og peber.

Kog så pastaen aldente, og server med pesto, friskrevet parmesan og friskkværnet peber.

Reklamer

En mening om “Frisk pasta med pesto af koriander og cashewnødder”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s