Aspargessuppe med grillede kammuslinger

Kammusling
Aspargessuppe med grillede kammuslinger – smagen af sommer.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

500 g grønne asparges
1 liter hønsebouillon
100 g stenbiderrogn
Olivenolie
Peber
2 skalotteløg
2–3 spsk. creme fraiche
Kammuslinger – jo flere, jo bedre
Lidt smør

Knæk asparges-enderne af – de knækker selv, hvor de skal, så den træede ende ikke kommer med. Skær dem herefter i mindre stykker, og gem hovederne. Hak skalotteløgene, og svits dem sammen med asparges i lidt olie. Tilsæt hønsebouillon og lad koge i 12–15 minutter, og blend herefter suppen. Tilbage i gryden efterfølgende, hvor rogn og creme fraiche smides i. Smag til med peber – der er rigelig med salt i hhv. bouillon og rogn, så hvis du smider salt i også, så gør det varsomt.

Kammuslingerne smides på en brandvarm – som i virkelig brandvarm – pande med lidt smør og olie. 30 sekunder på hver side, og de er klar.

Voilas: Smagen af sommer!

Reklamer

En mening om “Aspargessuppe med grillede kammuslinger”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s