Nasi Goreng

Nasigoreng
Nasi Goreng.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

3 dl ris
4 1/2 dl vand
Salt
1 rød peber
Olie
300 g kylling i tern
50 g ristede, usaltede cashewnødder grofthakkede
2 æg
1 bdt. forårsløg i skrå skiver
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk. rød currypaste
Frisk koriander
Ketjap Manis

Kog risene i vandet som er letsaltet i ca. 12–14 minutter til de er møre.

Imens opvarmes lidt olie i en wok, hvori peberfrugt, hvidløg og kylling svitses i ca. 10 minutter ved jævn varme. Herefter tilsættes currypaste, og der svitses videre i 1 minut. Så skal forårsløg og forårsløg samme vej, og det hele røres godt rundt.

Lav et hul i midten af blandingen, og slå æggene ud deri. Rør rundt, og tag mere og mere ris med lidt af gangen, efterhånden som det stivner. Rør til slut rigtig godt rundt i sagerne, inden nødder tilsættes og der pyntes med den friske koriander samt lidt ketjap manis (sød indonesisk soya).

Reklamer

One thought on “Nasi Goreng”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s