Honning/bourbon-marineret kylling med whiskeysmør – og så en ananas/myntesalat on the side

Ananas
Honning/bourbon-marineret kylling med whiskeysmør – og så en ananas/myntesalat on the side.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 0 minutter.

Opskrifterne på hhv. kyllingen og whiskeysmørret finder du her og her. “Salaten” er at finde nedenfor.

1 frisk ananas skåret i mundrette stykker
1 bdt. frisk mynte
1 rød chili i meget små tern
3 forårsløg i tynde skrå skiver
Saften fra 1/2 citron
Skallen fra 1/2 citron
1 spsk. flydende honning
1/2 spsk. hindbærolie
1/2 spsk. æbleeddike
Friskkværnet peber

Bland alt med undtagelse af honning, citronsaft, olie og eddike. Pisk honning, citronsaft, olie og eddike til en dressing, som hældes over salaten. Giv et lille skud friskkværnet sort peber, og salaten er klar …

Advertisements

2 meninger om “Honning/bourbon-marineret kylling med whiskeysmør – og så en ananas/myntesalat on the side”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s