Crêpes på dansk

Crepe
Crêpes på dansk.

Antal personer: 2 personer, hvis de kan spise 2 crêpes hver.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Tja, da jeg ikke har en rigtig crêpe-pande og sådan noget, så er det vel en tilsnigelse at kalde det en “crêpe”. Men en crêpe på dansk kan vel gå an …

240 g hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 1/2 dl mælk
2 1/2 dl danskvand
2 æggehvider
Skinke
Ost
4 æg
Smør/olie

Bland mel, salt og sukker sammen, inden det så igen blandes med æggehvider, mælk og danskvand. Sørg for at røre godt igennem, så der ingen klumper er.

Opvarm lidt smør/olie på en pande ved jævn varme, og smid så lidt pandekagedej på. Sørg for at fordele det godt på panden, og læg så låg over i ca. 2 minutter. Hvis pandekagen er tør på overfladen efter den tid, når du løfter låget igen, så vend den – ellers gi’ den et halvt minut mere under låg.

Smid revet ost og skinke på, og så tilbage med låget. Endnu 1–2 minutter, og crêpen er klar til at få et spejlæg på toppen, og blive serveret.

Fortsæt således til du er løbet tør for pandekagedej, skinke, ost og spejlæg.

Reklamer

One thought on “Crêpes på dansk”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s