Pasta med zucchini, basilikum og parmesan

Anretningen
Pasta med zucchini, basilikum og parmesan.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

1 zucchini
1 bdt. frisk basilikum
3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
Salt
Peber
50 g friskrevet parmesan
1 klat smør på omkring 25 g
Frisk pasta

Zucchini
Blancherede tynde zucchini-skiver.

Skær zucchinien over på tværs, og derefter i tynde skiver som på billedet. Bring vand i kog i en gryde, hvor der senere skal være plads til pastaen også. Når det koger, så smid zucchinien deri, og lad dem koge i 1 minuts tid. Tag dem derefter op med en hulske, og smid så pastaen i vandet i stedet for. Kog den aldente.

Morter
Duft, duft, duft …

Imens tager du de friske basilikumblade og putter dem i en morter sammen med parmesan, hvidløg, peber, salt og olie. Mos godt rundt i det, så det bliver blandet grundigt, og bladene bliver let knust. Duften på nuværende tidspunkt er fantastisk, så stik endelig snudeskaften helt ned i morteren.

Hæld vandet fra den kogte pasta, og bland indholdet fra morteren, zucchini og smør deri. Rør godt rundt, og server med friskkværnet peber og lidt yderligere friskrevet parmesan.

En fantastisk sommerret, som man bli’r helt glad i låget af!

Reklamer

En mening om “Pasta med zucchini, basilikum og parmesan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s