Hjemmebagte pitabrød med usædvanligt gode kødboller af den helt usunde slags

Pitabroed
Hjemmebagte pitabrød med usædvanligt gode kødboller af den helt usunde slags.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter (ekskl. pitabrød).
Tilberedningstid: 20 minutter (ekskl. pitabrød).

Pitabrødene var fra den anden dag, og kom blot op af fryseren, blev tøet op og røg en tur i ovnen et par minutter. Opskriften finder du her. Kødbollerne er på alle måde ikke sunde, men smager usædvanligt godt. Ja, ja, sund kan man jo altid blive en anden dag. Måske …

400 g hakket oksekød
1 frisk mozzarella
1 håndfuld friskhakkede salvieblade
25 g friskrevet parmesan
2 skiver daggammelt brød uden skorpe
1 dl mælk
Salt
Peber
Pankorasp eller brødkrummer

Opblød brødet i mælken, som derefter knuges ud af brødet igen. Smuldr det ned i kødet, og bland det med salvie, parmesan, salt og peber. Tag en lille håndfuld op i hånden, og tryk til en flad lille pandekage. På midten lægges en lille klump mozzarella, og pandekagen foldes udenom. Tril til en kødbolle, og fortæt til det hele er brugt.

Tril kuglerne i pankorasp eller små brødkrummer, og steg på en meget varm pande med lidt smør og olie på. De skal være sprøde udenpå, og med en smeltende kerne af mozzarella, når du skærer den over.

Server med pitabrødene – ikke noget salat og andet kaninføde hér!

Reklamer

2 meninger om “Hjemmebagte pitabrød med usædvanligt gode kødboller af den helt usunde slags”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s