Indisk curry med blomkål

Curry1
Indisk curry med blomkål.

Antal personer: 5–6 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter + kikærterne i blød natten over.
Tilberedningstid: 45 minutter.

3 løg, hakket groft
3 fed hvidløg, finthakket
1 blomkål i små buketter
2 spsk. friksrevet ingefær
2 spsk. stødt korianderfrø
2 peperocini, knuste
2 spsk. rød currypaste
1 stjerneanis
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kokosmælk
200 g kikærter
3 limefrugter
Salt
Peber
Lidt olivenolie
1 bdt. friskhakket koriander
3 forårsløg skåret i skrå skiver

Kog kikærterne i frisk vand i ca. 40 minutter. Hæld herefter vandet fra.

Varm olie en en stor wok, og tilsæt så løg, blomkål og hvidløg. Ved jævn varme gøres grøntsagsblandingen varm, dog uden at hverken løg eller blomkål tager decideret farve.

Tilsæt alle krydderierne og currypaste, og vend det hele godt sammen. Tilsæt så tomater og kokosmælk, og kog op. Lad det simre i 10 minutter, hvorefter kikærterne tilsættes. Så skal hele molevitten simre i yderligere 10 minutter.

Tilsæt saften fra den ene lime, og smag til med salt og peber.

Server med de resterende lime skåret i både samt friskhakket koriander og forårsløgene.

Opskriften inspireret her fra.

Reklamer

En mening om “Indisk curry med blomkål”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s