Helstegt svinemørbrad med panzanella

Svinemørbrad
Helstegt svinemørbrad med panzanella.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Mørbraden blev forresten marineret i denne marinade, hvilket jo øger forberedelsestiden en smule ift. det nævnte ovenfor. Spring det over og steg den blot i lidt smør og olie med en omgang salt og peber, hvis du ikke lige har fået lagt dyret i marinade natten før (eller senest om morgenen).

1 svinemørbrad
8–10 skiver (tørt) italiensk hvidt brød revet i mindre stykker
1 agurk befriet for de inderste kerner og skåret i mindre tern
8–10 tomater skåret i mindre tern
1 rødløg i tynde skiver
1 bdt. friske basilikumblade revet i småstykker
2 blegselleri i mindre tern
1/2 dl god olivenolie
1/2 god rødvinseddike
Salt
Peber

Bland det hele med undtagelse af olie, rødvinseddike, salt og peber – det skal først blandes i lige inden servering. Stil panzanellaen i køleskabet til den skal serveres – den tager ikke skade af at stå der en time eller, så brødet bliver godt blødt. Det er meningen.

Advertisements

En mening om “Helstegt svinemørbrad med panzanella”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s